Het laatste nieuws

Onze kennis, jouw voordeel
april 12, 2024

Onze gloednieuwe Odido SIM-abonnementen!

Ben je op zoek naar de perfecte manier om altijd en overal verbonden te blijven? Goed nieuws! Wij bieden nu gloednieuwe SIM-abonnementen aan die aan al je behoeften voldoen. Met onze diverse abonnementsopties, waaronder abonnementen voor lichte, gemiddelde en zware gebruikers, hebben we voor ieder wat wils. Of je nu veel belt, sms't, of graag online bent, wij hebben het perfecte abonnement voor jou!
maart 20, 2024

Telefoon of tablet kwijt, wat nu?!

In de moderne zakelijke omgeving zijn mobiele apparaten zoals iPhones en iPads niet meer weg te denken. Ze bieden flexibiliteit, productiviteit en toegang tot bedrijfsgegevens, maar zonder adequaat beheer kunnen ze ook een beveiligingsrisico vormen, zeker bij verlies of diefstal. Gelukkig is er een oplossing: Lees snel onze blog.
februari 29, 2024

Hoe afhankelijk ben jij van internet?

Tegenwoordig is internet niet meer weg te denken, zowel zakelijk als privé. Van slimme apparaten tot online werkplekken, alles draait om een stabiele verbinding. Maar wat als het internet offline gaat? In deze blog duiken we in de impact van internetuitval en mogelijke oplossingen voor jouw bedrijf.
december 12, 2023

Overschakelen naar nieuwe Outlook-versie?

De vernieuwde Microsoft Outlook biedt een strakke interface, handige functies zoals het vastzetten en tijdelijk verbergen van e-mails, en verbeterde zoekmogelijkheden. Maar beperkte ondersteuning voor gedeelde mailboxen en mogelijke compatibiliteitsproblemen met plug-ins vormen nadelen.
november 16, 2023

De Magie van AI

Kunstmatige Intelligentie (AI) is een technologie die ons in staat stelt om taken uit te voeren zonder expliciete instructies en zelfs in staat is om nieuwe dingen te leren. Het is een technologie die ons in staat stelt om onze dromen werkelijkheid te maken, zelfs als we geen technische achtergrond hebben.
oktober 20, 2023

Phishing: Bescherm jezelf tegen digitale vissers!

Phishing-aanvallen komen steeds vaker voor, lijken steeds echter en zijn erg riskant. Phishing is een vorm van spam waarbij een crimineel zich voordoet als een overheidsinstantie, leverancier of iemand anders om zo achter gegevens te komen of toegang te krijgen tot een systeem.
oktober 13, 2023

7 tips om digitale veiligheid te verbeteren

Wachtwoorden zijn de digitale sleutels van je sociale media, e-mails, cloud omgeving en andere online diensten. Ondanks dat er steeds meer met multifactor authenticatie beveiligd wordt, blijven wachtwoorden een belangrijke eerste laag van beveiliging. Maar hoe zorg je ervoor dat deze eerste laag veilig is en tegelijkertijd gemakkelijk om bij te houden of te onthouden?