Passie voor IT

Persoonlijk. Flexibel. Oplossingsgericht

Door onze passie voor ICT en klantgerichte instelling blinken wij uit in snelheid, kwaliteit en klanttevredenheid!

Bitcom is als kleinere organisatie zeer flexibel. Door korte lijnen en een goede relatie met onze klanten kunnen wij oplossingsgericht en adequaat handelen. Dit doen wij al 15 jaar met veel plezier. Onze oplossingen bieden zekerheid, continuïteit en leveren een positieve bijdrage aan het bedrijfsresultaat.

Bitcom durft buiten de geijkte paden te gaan, 'Outside the Box' denken en handelen om de beste oplossing te bieden voor onze klanten.Dat kenmerkt Bitcom.

Onze missie is het leveren van ICT die aantoonbare waarde oplevert voor jouw organisatie. We richten ons op continuïteit, lange termijn samenwerkingen en een goede relatie met onze klanten. Of het nu gaat om geïntegreerde en bewezen bedrijfssoftware, klant specifieke oplossingen, ICT-infrastructuren, hardware, beheer of online diensten. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Door onze passie voor ICT blinken wij uit in het bieden van de juiste oplossingen, leveren van kwaliteit, adequaat en snel handelen. Met Bitcom kun je vertrouwen op de juiste ICT- omgeving voor jouw situatie!

Wat onze klanten zeggen

De afgelopen jaren hebben we super mooie projecten mogen opleveren voor klanten vanuit Bitcom. Ben jij benieuwd wat we precies doen? Lees dan de reacties van onze klanten!

Ons Team