Sophos

IT Security

Beveiligingsoplossing


Bedrijfsnetwerken liggen steeds vaker onder vuur door aanvallen van buitenaf. De reden dat dit gebeurd is eigenlijk heel eenvoudig, er is namelijk veel geld te verdienen voor cybercriminelen met het 'gijzelen' van bedrijfsdata en het plat leggen van bedrijven door in te breken op de netwerken.

Wij helpen met het beveiligen van de 'kroonjuwelen' van jouw bedrijf door de Next-Generation security oplossingen in te zetten van Sophos. Sophos is één van 's werelds meest toonaangevende IT-security fabrikanten en ontwikkelen continu nieuwe oplossingen om aan de steeds complexer wordende aanvallen van cybercriminelen het hoofd te bieden.

De Sophos oplossingen houden niet alleen kwaadaardig verkeer tegen, maar zorgen ook voor een continue scan van het netwerk en zelfs Zero-day threats zijn geen probleem. Zero-day threats zijn beveiligingslekken die nog niet bekend zijn als mogelijk gevaar.

Sophos portfolio

  1. Sophos Firewalls is de volgende stap in firewalls
  2. Sophos Web Gateway voorkomt malware-infecties en geeft u de controle over het web gebruik van werknemers. Spyware en virussen worden tegengehouden voordat ze het netwerk kunnen binnenkomen.
  3. Sophos Secure Wi-Fi zorgt voor een super veilig draadloos netwerk
  4. Sophos Secure Email Gateway Eenvoudige e-mail beveiliging voor complexe problemen
  5. Sophos Endpoint Protection Onafhankelijke beveiliging van laptop, pc of Mac
  6. Sophos Intercept X Phishing, Ransomware en Zero-day beveiliging bovenop bestaande AV pakketten
  7. Sophos Mobile Optimale bescherming van mobiele devices in elk netwerk
  8. Sophos SafeGuard Sla data veilig op in een veilige 'kluis' en versleutelt gevoelige bedrijfsdata