Microsoft 365

Geen dure licenties of eindeloze software-updates, met Microsoft 365 heb je altijd en overal toegang tot mails, agenda's en belangrijke documenten. Til productiviteit naar een hoger niveau met het overkoepelende zakelijke abonnement van Microsoft 365 Business. Werk veilig en gestroomlijnd samen in de digitale kantooromgeving voor jouw organisatie. 

  • Naadloze integratie met alle andere Office 365-applicaties
  • Chatten, vergaderen, bellen en bestanden delen
  • Eenvoudig werken in de cloud
  • Ingebouwde beveiligingsfuncties

Wat is Microsoft 365 Business?

Microsoft 365 Business is de cloudoplossing voor een digitale werkplek, speciaal voor kleine en middelgrote bedrijven.

Waarschijnlijk gebruikt jouw organisatie Excel, Word of Outlook al. Maar wist je dat je veel meer uit deze programma’s kan halen? Met Microsoft 365 Business kunnen alle apps naadloos samenwerken en worden bedrijfsprocessen nog makkelijker. Microsoft 365 Business is een samenkomst van veiligheid, effectiviteit en optimale samenwerking voor jouw organisatie.

De zakelijke licentie biedt toegang tot het hele Microsoft Office pakket met Teams, Word, Excel, Outlook, OneDrive en meer. De ingebouwde beveiligingsfuncties beschermen bedrijfsgegevens tegen virussen, malware en phishingaanvallen. Niet in de buurt van je kantoor? Geen probleem, maak op afstand automatische back-ups van bedrijfsgegevens en beheer je gegevens overal. Met Microsoft 365 Business ben je niet langer afhankelijk van je locatie.

Microsoft 365 Business Premium abonnement

Om zeker te zijn dat Microsoft past bij jouw organisatie, zijn er verschillende zakelijke 365 abonnementen beschikbaar. Heeft jouw organisatie alleen de basis nodig of ga je voor het best beveiligde abonnement?

Microsoft’s eigen favoriet is Microsoft 365 Business Premium, omdat dit het best beveiligde en meest uitgebreide zakelijke abonnement is.
Met Business Premium heb je toegang tot alle functies van andere abonnementen, maar met extra voordelen zoals geavanceerde beveiliging, toegangs- en gegevensbeheer, en bescherming tegen cyberdreigingen dankzij de diensten Intune en Azure.

In onderstaande tabel kan je de voordelen van ieder pakket vinden:

 

Microsoft 365 Business
Basic

Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business
Premium

Teamwerk en communicatie

 

 

 

Online vergaderingen tot 300 personen

✔

✔

✔

Chat vanaf elke locatie met je team

✔

✔

✔

Host webinars met registratiepagina’s, e-mailregistraties en rapportages

 

✔

✔

Email en agenda’s

 

 

 

E-mailhosting met een postvak van 50GB

✔

✔

✔

Plan makkelijk vergadering in met gedeelde agenda’s

✔

✔

✔

Hanteer je eigen beleid voor cloudopslag en langetermijnbehoud van bestanden

 

✔

✔

Beveiliging en compliance

 

 

 

Beveilig je e-mail tegen spam, malware en dreigingen

✔

✔

✔

Maak een wachtwoordbeleid voor gebruikers

✔

✔

✔

Microsoft Defender voor Bedrijven

 

 

✔

Desktop versies van Microsoft 365-apps

 

 

 

Altijd de laatste versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote

 

✔

✔

Installeer de Microsoft 365-apps op maximaal vijf pc's per gebruiker

 

✔

✔

Geavanceerderde bescherming tegen dreiging

 

 

 

Bescherm al je apparaten tegen ransomware en cyberbedreigingen met eindpuntbeveiliging op ondernemingsniveau.

 

 

✔

Bescherm tegen bedreigingen in e-mailbijlagen, linkjes en phishing-aanvallen met Defender voor Office 365.

 

 

✔

Beveilig bedrijfsgegevens tegen onbevoegd gebruik met app-beveiliging.

 

 

✔

Beheer toegang tot bedrijfsgegevens met Information Rights Management.

 

 

✔

Bied veilige toegang tot zakelijke apps voor medewerkers, ongeacht waar ze werken, met voorwaardelijke toegang.

 

 

✔

Beheer van pc’s en mobiele apparaten

 

 

 

Configureer makkelijk je beveiligingsfuncties met een handige installatiewizard

 

 

✔

Beheer beleid op Windows PC’s en mobiele apparaten eenvoudig met vereenvoudigde besturingselementen.

 

 

✔

Installeer automatisch Windows en Microsoft updates

 

 

✔

Wis bedrijfsgegevens op afstand van verloren of gestolen apparaten met Intune.

 

 

✔

Hoe Microsoft 365 jouw bedrijf helpt

Verbeter de samenwerking

Besteed minder tijd aan het zoeken van bestanden en plannen van meetings. Communiceer snel met collega’s via chat, videovergaderingen of schrijf samen aan documenten. Zo werk je samen productiever en effectiever. Door de geïntegreerde apps van Microsoft 365 Business kan je je focussen op echt belangrijk werk.

Microsoft 365 SafeGuard

Cyberaanvallen vormen een groeiend probleem voor de digitale infrastructuur van bedrijven. 60% van de midden- en kleine bedrijven zijn zelfs niet voorbereid voor een cyberattack, terwijl je met Microsoft 365 makkelijker beveiligd bent dan je denkt.

Voorkom dat wachtwoorden van medewerkers gehackt worden met multi-factor authenticatie. Geef met voorwaardelijk toegang beleid alleen de juiste personen en apps toegang tot bedrijfsgegevens. Tenslotte scant de malware scan van Microsoft jouw bestanden en informatieverkeer op phishing en ransomware. Zo weet je zeker dat veiligheid op de eerste plek staat.

Bescherm vertrouwelijke informatie

Informatiebeveiliging is cruciaal wanneer je werkt met klantgegevens en gevoelige data. Microsoft beschermt jouw vertrouwelijke gegevens tegen externen met o.a. versleutelde e-mails en beveiliging tegen onbevoegd toegang. Binnen je organisatie wordt je informatie beschermd met behulp van automatische back-ups en herstelopties. Zo houdt Microsoft 365 Business jouw bedrijf altijd draaiende.

Beveilig privé apparaten van medewerkers

Medewerkers gebruiken graag hun eigen apparaten voor bereikbaarheid en efficiëntie. Maar werkgegevens moeten wel beschermd zijn op persoonlijke apparaten. Microsoft 365 Business Premium voorkomt dat vertrouwelijke werkbestanden worden opgeslagen op onveilige persoonlijke locaties. Met mobiele beveiliging behoudt je de scheiding tussen werk en privé.

Toegang tot alle Microsoft Office apps

Met Microsoft 365 heb je toegang tot alle Office apps waar je graag mee werkt, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Of je nu thuis, op kantoor of onderweg bent, je kunt altijd inloggen en aan de slag gaan. Door bestanden op te slaan in de gedeelde cloud is samenwerken nog nooit zo makkelijk geweest. Daarnaast kan jij ook gebruik gaan maken van de nieuwe functie: Copilot.

Daarnaast biedt Microsoft 365 Business automatische updates en integraties met andere Microsoft producten, waardoor je altijd up-to-date blijft en je werk nog efficiënter kunt uitvoeren. Of je nu een klein bedrijf runt of onderdeel uitmaakt van een groot team, Microsoft 365 zorgt ervoor dat je toegang hebt tot alle tools die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Werk eenvoudig in de cloud

Met Microsoft 365 kun je bestanden online opslaan in de cloud, zodat je er vanaf elke locatie en elk apparaat met internet toegang toe hebt. Dit betekent dat je bestanden niet langer alleen toegankelijk zijn vanaf één apparaat. Je bent niet langer afhankelijk van ouderwetse USB-sticks of e-mails om bestanden te delen.

Met Microsoft Business 365 werk je samen aan documenten in real-time, wat betekent dat meerdere mensen tegelijkertijd aan hetzelfde document kunnen werken en wijzigingen direct worden bijgewerkt. Perfect voor teams die op afstand werken.

Daarnaast worden je bestanden automatisch opgeslagen in de cloud met een regelmatige back-up. Bij een crash of een virus raak je geen belangrijke gegevens of documenten kwijt. Werkt je laptop niet meer? Log eenvoudig in op een ander apparaat en werk verder aan je documenten waar je gebleven was. Bespaar tijd en stress aan het veilig bewaren van je gegevens.

Wat is het verschil tussen Microsoft 365 en Office 365?

Microsoft 365 en Office 365 worden vaak door elkaar gebruikt. Enorm verwarrend, want wat zijn precies de verschillen?

Sinds 2020 is Office 365 van naam veranderd en heet het nu overal Microsoft 365. De twee zijn inmiddels dus hetzelfde.

Microsoft 365 heeft wel verschillende abonnementen en diensten, zoals Microsoft 365 Apps en Microsoft 365 Business.

Microsoft 365 Apps

is gericht op licenties van de applicaties van Microsoft Office, zoals Word, Excel en PowerPoint. Daarnaast zijn er beperkte cloud- en samenwerkingsfuncties, zoals e-mail en opslag. Microsoft Teams en Sharepoint zijn hier geen onderdeel van.

Microsoft 365 Business

is daarentegen een volledige werkomgeving voor bedrijven. In feite bestaat Microsoft 365 uit drie onderdelen. Het Office pakket, Windows 11 en Enterprise Mobility + Security als geavanceerde beveiliging tegen cyberaanvallen. Naast Office-applicaties biedt Microsoft 365 ook beveiligings- en samenwerkingsfuncties, zoals het delen van bestanden via SharePoint en Teams.

Zakelijk abonnement afsluiten?

Zoek je naar een zakelijk abonnement voor Microsoft 365 dat jouw bedrijf meer veiligheid en beheermogelijkheden biedt? Dan is Microsoft 365 Business de beste keuze voor jouw organisatie.

Werk eenvoudig in de cloud

Als je op zoek bent naar een zakelijke online werkomgeving, overweeg je mogelijk ook Google Workspace, voorheen bekend als G-Suite. Microsoft 365 en Google Workspace hebben beide vergelijkbare functionaliteiten, zoals e-mail, agenda, documentbewerking en cloudopslag.

Het belangrijkste verschil is de indeling van de platforms en samenwerking met andere programma’s (integraties):

  • Je kunt vertrouwde programma's zoals Word, Excel en PowerPoint gebruiken met Microsoft 365, waardoor het makkelijker is om te wennen aan het nieuwe platform. Ook download je de applicaties eenvoudig op je desktop.
  • Bedrijven die gevoelige informatie en wet- en regelgeving moeten naleven, kunnen gebruik maken van extra Microsoft beveiligings- en compliance functies zoals dataclassificatie en beveiligingsbeheer.
  • 65% procent van de bedrijven gebruikt de software van Microsoft, terwijl maar 19% de software van Google gebruikt. Compatibiliteit in samenwerking met andere bedrijven kan daarom beter zijn met Microsoft 365.
  • Met Microsoft Teams kun je uitgebreid communiceren met anderen. Het werkt naadloos samen met andere Office 365-apps en functies, zoals videobellen en scherm delen.

Wat onze klanten zeggen

De afgelopen jaren hebben we super mooie projecten mogen opleveren voor klanten vanuit Bitcom. Ben jij benieuwd wat we precies doen? Lees dan de reacties van onze klanten!

Aan de slag met Bitcom

Bitcom is al 15 jaar een betrouwbare ICT-partner met een oplossingsgerichte mentaliteit. Door onze passie voor ICT en klantgerichte instelling bieden we onze klanten snelheid, kwaliteit en klanttevredenheid. Laat ons zorgen voor het veiligstellen van je data en een positieve bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat.

Kies voor een samenwerking met Bitcom en profiteer van de juiste ICT-omgeving voor jouw situatie!